Om Board Report

Board Report er stiftet af Henrik Sønderup Sørensen i 2012.

Vores mission er at give bestyrelsen i små og mellemstore virksomheder en korrekt, relevant og værdiskabende rapportering fra ledelsen.

Vi yder sparring og rådgivning til ledelse og bestyrelse om opbygning af en professionel rapportering, med baggrund i solid faglig og praktisk erfaring på området.

Vi leverer enkle og tidsbesparende værktøjer, som er udviklet til at opfylde bestyrelsens behov for en struktureret og overskuelig rapportering.

Henrik Sønderup Sørensen

Henrik Sønderup Sørensen

CEO & Founder

Henrik er stifter af Board Report og har en revisionsbaggrund fra KPMG. Han har mere end 20 års erfaring som CFO og CEO, og har opnået solid erfaring med opbygning og præsentation af bestyrelsesrapportering i små og mellemstore virksomheder.
Email Linkedin

Maciej Litwiniuk

Maciej Litwiniuk

CTO

Maciej er IT-arkitekt og ansvarlig for udvikling af Board Report’s softwareløsning. Han er CEO i softwarehuset Prograils.com, som har udviklet løsninger til en række danske start-ups.
Email Linkedin

Ib Paaskesen

Ib Paaskesen

Advisor

Ib har en baggrund som mangeårig ejerleder og en solid erfaring med bestyrelsesarbejde. I dag arbejder Ib som professionelt bestyrelsesmedlem og rådgiver for en række danske virksomheder.
Email Linkedin

Peder Nedergaard

Peder Nedergaard

Advisor

Peder er professionelt bestyrelsesmedlem i flere danske og udenlandske virksomheder og desuden rådgiver for bl.a. CONNECT Denmark. Før det har Peder haft flere lederstillinger, primært i IT-virksomheder.
Email Linkedin

SAMARBEJDSPARTNERE
ASNET

ASNET

Board Report har indgået en samarbejdsaftale med bestyrelsesnetværket ASNET om opdatering af ASNET’s partnere med faglig viden, nyheder og værktøjer inden for relevant og effektiv bestyrelsesrapportering samt om formidling af bestyrelsesposter og advisory board poster.

ASNET er et netværk af erfarne erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som er repræsenteret i mere end 400 bestyrelser.

board management

board management

Board Report samarbejder med board management om inddragelse af CSR i bestyrelsesrapportering.

board management blev etableret i 2013 af Birgitte Mogensen, der efter en mangeårig partnerkarriere i PwC, nu arbejder med CSR på bestyrelsesniveau og som professionelt bestyrelsesmedlem.

board management bidrager til en professionalisme i bestyrelsen og virksomhedsledelsen, der favner et bæredygtigheds - & CSR ansvar til gavn for den forretningsmæssige udvikling, værdiskabelse og risikostyring.

Boardwise

Boardwise

Board Report samarbejder med BoardWise, som tilbyder et lettilgængeligt online evalueringsværktøj til bestyrelsen.

BoardWise er udviklet af erfarne bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere, som alle har stor erfaring med professionel evaluering og spørgeskemaundersøgelser.

Chairman’s

Chairman’s

Board Report samarbejder med Chairman’s, som tilbyder en online bestyrelsesportal, der gør din dagligdag som bestyrelsesmedlem sikker og nem.

Chairman’s hjælper med at skabe hurtigt overblik over alle elementerne i dit bestyrelsesarbejde, og sikrer bestyrelsen et fortroligt "rum" til opbevaring og udveksling af fortrolig information.